در طراحی مدرن به خاطر انعطاف پذیر شدن ساختمان های اداری، فضاهای این مجموعه ها بدون اتاق ساخته می شوند. به همین خاطر پارتیشن بندی گزینه در دسترس برای ایجاد محیط مناسب کارمندان است، اما این کار نیاز به توجه به نکته های فراوانی دارد.
به گزارش گروه ساختمانی آبان، کاربرد اصلی پارتیشن اداری جدا کردن بخش های مختلف از یکدیگر است. با پارتیشن می توان به آسانی و در کمترین زمان، محیط کار را مطابق میل خود تقسیم بندی کنید. وجود فضای مجزا برای هر یک از کارمندان می تواند به بالا بردن راندمان کاری شرکت کمک فراوانی کند. با ایجاد فضاهای مجزا، کارکنان نسبت به محیط کاری خود احساس مسئولیت پیدا کرده و برای مرتب سازی آن و دسته بندی اسناد و مدارک تلاش بیشتری می کنند.
با تفکیک اتاق ها از یکدیگر، کارکنان با آرامش بیشتری مسئولیت های خود را انجام می دهند. با استفاده از پارتیشن اداری می توانید ساختمان اداری را به طور شناور و به دلخواه خود تقسیم بندی کنید. پارتیشن اداری این روزها به عنوان یک ابزار جداکننده در ساختمان های اداری استفاده می شود. پارتیشن ها در ابعاد و اندازه های مختلف و از مواد مختلف مانند چوب، آلومینیوم و شیشه ساخته می شوند. علاوه بر جدا کردن فضا، پارتیشن ها برای طراحی دکوراسیون اداری هم استفاده می شوند.
از انواع پارتیشن بندی اداری می توان به پارتیشن اداری دو جداره ام دی اف، پارتیشن دو جداره آکوستیک، پارتیشن اداری دو جداره هایگلاس، پارتیشن اداری شیشه ای آلومینیوم استیل، پارتیشن اداری کمد، پارتیشن اداری دو جداره شیشه ای سالید، پارتیشن اداری تک جداره و پارتیشن اداری شیشه و ام دی اف اشاره کرد.
ام دی اف به دلیل داشتن سطح صاف، قابلیت روکش کاری و رنگ آمیزی، انتخابی محبوب برای پارتیشن است. ام دی اف همچنین در مقابل تغییر شکل و خمیدگی مقاوم است. پارتیشن ام دی اف نوعی عایق صوتی در محیط اداری به حساب می آید که از انتقال صدا به بخش های مجاور جلوگیری می کند.
ما با مشاوره مستمر و پیگیر به شما کمک خواهیم کرد پروژه های گوناگون ساختمانی را فراتر از تصورتان پیش ببرید.