آشنایی با انواع شیر آلات در ساختمان

تعویض شیرآلات میتواند بخش مهمی از فرایند بازسازی باشد زیرا هم اهمیت بهداشت و سلامتی باید لحاظ شود هم زیبایی و همخوانی با طرح بازسازی را داشته باشد.

آشنایی با انواع شیر آلات در ساختمان

به گزارش گروه ساختمانی آبان، شیرآلات بهداشتی از جنسهای متفاوتی تولید میشوند که دارای دو بخش عمده یعنی پوسته داخلی (پایه اصلی شیر) و پوشش خارجی هستند. در بخش داخلی تولیدکنندگان معمولا از آلیاژ برنج یا سرب خشک استفاده می کنند. چون سرب در صورتی که آبکاری شیر بخوبی انجام نشود در مقابل آب به مرور زمان حل می شود و آلودگی های خطرناکی برای افراد ایجاد می کند.

در بخش خارجی یا همان پوشش خارجی شیرآلات نیز که توجه اکثر ما را به خود جلب می کند، معمولا کارخانه ها از فلزاتی همچون برنج، برنز، مس یا استیل استفاده می کنند که معمول ترین نوع آبکاری استیل است و دیگر فلزات برای سفارش های خاص و منحصربه فرد استفاده می شوند. اما بهترین نوع آبکاری در بازار به PVD معروف است.

انواع شیر آلات:

1. شیرهای توپی تک اهرمی:

شیرهای آب توپی بیشتر در آشپزخانه کاربرد دارند. این نوع شیرهای آب اولین نوع شیرهای بدون واشر هستند که با یک اهرم کار می کنند یک توپ پلاستیکی یا فلزی که داخل بدنه شیر قرار گرفته را کنترل می کند. با همین اهرم تکی شدت و دمای آب تنظیم می شود.

2. شیر های دیسکی تک اهرمی:

شیرهای دیسکی سرامیکی از جمله مدرن ترین شیرآلات هستند. این نوع شیرها نیز تک اهرمی هستند و اهرم آن ها به روی. شیر آب دیسکی، آب سرد و گرم را داخل یک مخزن که به آن کارتریج تعادل فشار گفته می شود ترکیب می کند. این نوع شیرآلات از کیفیت بالایی برخوردار هستند و نسبت به سایر شیرآلات کمتر احتیاج به تعمیر خواهند داشت.

3. شیرآلات کارتریجی دو اهرمی:

شیرهای فشاری با واشر کار می کنند. شیرهای فشاری نسبت به شیرهای کارتریج اهرم های سفت تری دارند چرا که اهرم ها برای بستن آب نیازدارند که به روی واشرها فشار وارد کنند. اما شیرهای کارتریجی اینچنین نیستند، حتی اگر اهرم را ½ نیز بچرخانید آب باز و بسته خواهد شد و نیازی به هیچ فشاری برای بستن یا بازکردن شیر آب نیست.

4.شیر مسی:

شیرآلات مسی نیز اغلب رنگ تیره ای دارند اما در عین حال بسیار شیک و جذاب هستند و بیشتر مناسب سینک های کلاسیک هستند. برای اینکه این نوع شیرآلات همیشه زیبا و چشمگیر باقی بمانند باید مرتب تمیز شوند. این نوع شیرآلات مناسب آشپزخانه هایی است که خیلی نور زیادی ندارند.

بهترین نوع شیرهای مصرفی :

شیرآلات با روکش روی: باقیمت مناسب و ارزان.

شیرالات با روکش برنج: سنگین و بادوام احتمال خوردگی کم فلزدر برخورد با اب سخت.

شیرالات با روکش استیل: مقاومت در برابر خوردگی (اگر ضد زنگ باشد) قیمت مناسب.



به "آشنایی با انواع شیر آلات در ساختمان" امتیاز دهید

2 کاربر به "آشنایی با انواع شیر آلات در ساختمان" امتیاز داده اند | 3.5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با انواع شیر آلات در ساختمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید

به دنبال تیم حرفه ای معماری سازه هستید؟

ما با مشاوره مستمر و پیگیر به شما کمک خواهیم کرد پروژه های گوناگون ساختمانی را فراتر از تصورتان پیش ببرید.

021-26208252