تعمیرات بنایی در بازسازی ساختمان
به گزارش گروه ساختمانی آبان، یک ساختمان با گذشت زمان نیاز به تعمیرات پیدا می کند که یکی از آنها بنایی در ساختمان است. بنایی یکی از مراحل رایج در بازسازی ساختمان است. اگر از همان آغاز روند ساخت به فکر مقاوت ساختمان و کیفیت مواد اولیه باشید، دیر نیاز به بازسازی خواهید داشت. هر چقدر کیفیت مصالح ساختمانی کم باشد ساختمان زودتر نیاز به بازسازی پیدا می کند.

تعمیرات بنایی یکی از انواع تعمیراتی است که نمی توان آن را در نظر نگرفت چرا که ممکن است مشکلاتی برای ساکنین ساختمان ایجاد گردد. زیرساخت یک ساختمان بنای آن بوده و اگر پیسازی ساختمان به صورت اصولی انجام نگیرد، حتی تعمیرات ساختمان را نیز مشکلتر خواهد کرد. به طور مثال اگر دیوار نم داشته باشد نصب کابینت روی آن موجب افزایش رطوبت و ریزش دیوار خواهد شد.
در حالت معمول خدمات تعمیرات بنایی ساختمان شامل موارد زیر میشود:
- دیوار گچی، پنل گچی دیوار موقتی و دیوار مجزا کننده اجزای داخلی خانه، دیوار گچی که برای دیوارکشی استفاده می شوند.
- گچبری برای زیبایی، گچکاری دیوار و سقف از انواع گچکاری ساختمان در تعمیرات بنایی ساختمان هستند.
- سیمانکاری یک محوطه از ساختمان یا دیوار نیز معمولا یکی از تعمیرات بنایی ساختمان است.
- تخریب کلی یا جائی ساختمان که باید بعد از انجام آن نخاله های حاصل، از ساختمان خارج شوند.
هزینه بنایی ساختمان
بنایی ساختمان از مهمترین مراحل خدمات بازسازی ساختمان بوده و به نسبت به حجم و سطح کار می تواند متفاوت باشد. برای اطلاع از هزینه تعمیرات بنایی ساختمان باید از متخصص آن کار بخواهید. تخمین هزینه بنایی ساختمان به دو صورت زیر انجام می گیرد:
- قیمت پروژه کلی
معمولا ترجیه دو طرفه مجری پروژه بنایی و مشتری بر این می باشد که قیمت گذاری بصورت کلی انجام گیرد. در این صورت متخصص بنایی با ارائه لیست کاملی از مصالح مورد نیاز و هزینه کلی کار، قیمت گذاری را انجام می دهد.
- قیمت روزانه
نوع دوم قراردادی که بین متخصص بنایی و مشتری بسته می شود بر اساس تعداد روزهایی است کار انجام میگیرد.