شهرداری قوانین مشخصی را برای بازسازی ساختمان در نظر گرفته تا با نظارت بر روند ساخت و سازها و کیفیت مصالح به کار رفته در خانه ها، امنیت شهروندان حفظ و در ضمن شهرها چهره ای زیبا و سالم داشته باشند. در ادامه می خواهیم برخی از قوانین بازسازی خانه را با شما مرور کنیم.
به گزارش گروه ساختمانی آبان، اول از همه اشاره به این نکته ضروری است که تمامی عملیات های مربوط به بازسازی خانه و نوسازی آن نیازی به اخذ مجوز رسمی از شهرداری ندارند. برخی از این عملیات عبارتند از:
این موارد و موارد تعمیراتی که انجام آنها منجر به تغییر نقشه و معماری ساختمان نمی شوند، احتیاجی به اخذ مجوز از شهرداری ندارند.
با توجه به قوانین موجود برای بازسازی ساختمان قدیمی، مواردی هم وجود دارند که انجام شان نیاز به اخذ مجوز رسمی از شهرداری دارد. برخی از این کارها عبارتند از:
طبق قوانین بازسازی ساختمان، اجرای عملیات برای این موارد نیازمند اخذ مجوز است و در صورت عدم رعایت آنها شما تخلف کرده اید. در این حالت یا مجبور به پرداخت جریمه نقدی می شوید و یا حق تملک ساختمان از شما گرفته می شود.
در ضمن در قوانین بازسازی ساختمان آمده که برای تخریب و یا نوسازی یک ملک باید در ابتدا با مهندس ناظر مشورت شود و سپس بعد از آن اقدام به اخذ پروانه کنید. در انتهای کار هم نیاز به امضای مهندس ناظر دارید.
قابل ذکر است که طبق بند 24 از ماده 55 قانون شهرداری، برای تمامی ساختمان هایی که در شهر ساخته شده اند، می بایست پروانه ساخت صادر شود.
ما با مشاوره مستمر و پیگیر به شما کمک خواهیم کرد پروژه های گوناگون ساختمانی را فراتر از تصورتان پیش ببرید.