نقاشی ساختمان یکی از مهمترین بخشهایی است که در بازسازی ساختمان باید به آن پرداخت.
به گزارش گروه ساختمانی آبان، رنگ آمیزی و نقاشی در ساختمان از خلق کردن یک نوع رنگ بر روی دیوارهای مکان هایی مانند محل های زندگی محیط کار ویا محیط بیرون نقاشی ساختمان می گویند ویا به عبارتی به آن نقاشی روی سطح هم میگویند. دربیشترنقاشی ساختمان هابخش های داخلی آن را نقاشی یا رنگ امیزی مینمایند مانند:
1.دیوار
2.سقف
3.درب و پنجره
یکی از قدیمی ترین رنگ های ساختمان است که برای درب و دیوار استفاده می گردد و پوشش بالایی هم دارد.کیفیت و ماندگاری آن نسبت به رنگ های دیگر پایین تر است.
مزایای رنگ پلاستیک:
1.بوی زننده ای مثل رنگ روغنی ندارد.
2.قدرت خشک شدن آن بالاست.
3.ایرادهای کار را می پوشاند.
معایب رنگ پلاستیک:
1. دردرب و پنجره نمیتوان استفاده کرد.
2.به راحتی آب به داخل آن نفوذ پیدا می نماید.
3.زود کثیف میگردد.
متخصصان نقاشی ساختمان استادکار با استفاده از برترین نوع رنگ پلاستیک، بعد از انتخاب رنگ، برای رنگ آمیزی به مقدار مناسبی این رنگ را در آب حل می نمایند، طوری که غلظت آن نه بسیار زیاد باشد و نه خیلی رقیق که رنگ قلم مو بر روی دیوار باقی بماند. سپس با یک مقدار متناسب از رنگ با استفاده از قلم مو و فرچه مناسب کار رنگ آمیزی را انجام میدهند.
رنگ روغنی پایه و حلال نفتی است و با تینر روغنی، نفت یا بنزین قاطی می گردد.برای رنگ آمیزی درب و پنجره فلزی، رنگ آمیزی کابینت آهنی و حتی رنگ آمیزی درب و چهار چوب چوبی از رنگ روغنی استفاده می گردد.رنگ روغنی در دو نوع براق و مات میباشد.
مزایای رنگ روغنی:
1.مقاومت و ماندگاری بالا
2.قابلیت شستشو
معایب رنگ روغنی:
1.دیر خشک می گردد و تنها یک یا دوبار می توانید در طول شبانه روز رنگ روغنی بزنید.
2.به علت براق بودن رنگ روغنی برای رنگ آمیزی دیوار مناسب نیست زیرا ایرادات کار تعیین می گردد.
رنگ روغنی براق پوشش بسیار خوبی دارد و برای تمام دیوارها و حتی وسایل آهنی مانند نرده و یا قاب پنجره نیز می توان از آن استفاده کرد. علاوه بر این ماندگاری بسیار بالایی نیز دارد. معمولا از رنگ روغنی براق برای فضاهایی مانند پذیرایی که احتیاج به روشنی بسیار دارد استفاده می گردد. براق بودن سطح این رنگ یاری می نماید تا نورهای محیطی به خوبی بر روی دیوار منعکس شوند و فضا بسیار روشن و لوکس جلوه کند. علاوه بر این رنگ روغنی براق کاملا قابل شست و شو است.
به طور کلی در نگاه اول تفاوت چندانی میان رنگ نیمه مات و مات دیده نگردد اما تفاوت شاخص آن ها در انعکاس نور است. رنگ روغنی نیمه مات نسبت به رنگ مات بیشتر نور را منعکس می نماید و این در حالی است که رنگ روغنی مات به هیچ عنوان انعکاس نور را انجام نمی دهد. یکی از مزیت های رنگ مات این است که اگر پوشش گچ کاری دیوار ایراداتی داشته باشد، رنگ مات به هیچ عنوان آن را نمایان نمی نماید ولی هر چه رنگ براق تر باشد بیشتر ایرادات را نشان می دهد. تنها ایرادی که می توان بر روی رنگ روغنی مات گذاشت، عدم قابلیت شست و شو آن و باقی ماندن اثر لکه بر روی آن است.
ما با مشاوره مستمر و پیگیر به شما کمک خواهیم کرد پروژه های گوناگون ساختمانی را فراتر از تصورتان پیش ببرید.