گچ کاری دیوارها احتمالا یکی از آخرین بخش های بازسازی ساختمان است. گچ کاری و ترمیم گچ کاری است که نیازمند حوصله و مهارت بالا است، تا نتیجه کار مطلوب نظرتان باشد و دیوارها یکدست و تمیز دیده شوند. به همین خاطر بهتر است این کار را به دست افراد خبره در این زمینه بسپارید.
به گزارش گروه ساختمانی آبان، در زمان بازسازی ساختمان در اولین مرحله برای ترمیم گچ دیوار، باید علت تخریب آن را شناسایی کنید. باید علت های تخریب گچ را از بین ببرید و سپس مرحله ترمیم گچ را شروع کرد. باید قسمت پوسته پوسته شده و ریخته شده را از دیوار جدا کنید. این کار را می توان با استفاده از یک تیغ یا کاردک مخصوص انجام داد.
باید دیوار را به طور کامل از ناهمواری ها صاف کنید تا جایی که دیوار کاملا یک دست شود. برای اطمینان بیشتر می توانید از سمباده استفاده کنید تا دیوارتان از هر ناهمواری صاف شود. پس از پاک کردن دیوار از آسیب ها، باید ناهمواری ها را پر کنید. مواد گچ را داخل ظرف مناسب بریزید و با آب مخلوط کنید.
بعضی زمان ها نیاز است که قسمت خالی دیوار چند بار گچ کاری شود. برای این کار باید اجازه دهید گچ مرحله قبلی تا حدودی خشک شود. این کار به شما کمک می کند تا بدانید که گچ کاری را تا چند لایه باید انجام دهید تا دیوار یک دستی داشته باشید. این بخش کار نیاز به صبر و حوصله دارد و نتیجه آن کاملا به وقتی که صرف آن می کنید و مهارت شما بستگی دارد.
در بخش بعدی از مراحل گچ کاری در بازسازی ساختمان، برای داشتن دیواری صاف تر از کاغذ سنباده ای استفاده کنید و به آرامی روی دیوار بکشید تا دیوار کاملا صاف و صیقلی شود. در آخر پس از اتمام کار باید مطمئن شوید که دیوار دچار ناهمواری نشده باشد. می توانید با لمس کردن دیوار و بررسی دقیق آن متوجه این موضوع شوید. اگر دیوار ناهمواری داشت، باید با بتونه کاری شیب را از بین ببرید. در نهایت پس از خشک شدن بتونه می توانید کار رنگ آمیزی را شروع کنید.
ما با مشاوره مستمر و پیگیر به شما کمک خواهیم کرد پروژه های گوناگون ساختمانی را فراتر از تصورتان پیش ببرید.