دیوار سبز کابلی چیست؟

همانطور برایتان از روف گاردن گفتیم، نوع دیگی از زیباسازی محیطی با گیاهان، دیوار سبز است که در ادامه با نوع کابلی آن آشنا خواهیم شد.

دیوار سبز کابلی چیست؟

به گزارش گروه ساختمانی آبان، در ادامه بیشتر با دیورا سبز کابلی آشنا خواهیم شد.

مزایا استفاده از سیستم دیوار سبز کابلی:

  1. هزینه اجرایی مناسب و به صرفه برای دیوارهای بزرگ
  2. تنوع طراحی و مدرن بودن سبک کار
  3. سرعت اجرای بالای به علت دپو تعداد بالای فلاورباکس های بستر کاشت و سرعت اجرایی بالا در نصب

سازه اصلی دیوار سبز کابلی در نما:

در بعضی پروژه ها به سادگی طراحی یک دیوار سبز کابلی در محوطه و یا حیاط ویلاها نیست. برای ایجاد نمای ساختمان احتیاج به سازه ای قوی تر داریم. سیستم های کابلی که به منظور استفاده در نماهای سبز با سطح وسیع میباشند، سیستم نمای کابلی و کششی نام دارد. دیوار سبز کابلی کششی می تواند فضاهایی مانند: دیواره ساختمانهای چون پارکینگ ها، ساختمان های اداری، فضاهای عمومی و فضاهای مسکونی بزرگ را بپوشانند.

کابل های عمودی شکل در قاب های فلزی روی سطح دیوار ها نصب می شوند و دیوار سبز را ایجاد می نمایند. این کابل ها باید ضد زنگ باشند تا با گذشت زمان و شرایط محیطی آسیب نبینند. گیاهانی که رونده هستند و سنگین روی این کابل های فلزی راهنمایی می شوند و در نتیجه دیواری با نمای گل و گیاه پدید می آورند که به آن دیوار سبز کابلی گویند.

در ساختار دیوار های سبز کابلی توپی های فولادی وجود دارد که روی دیوار برای عبور کابل ها نصب شده اند. فاصله این توپی ها از یکدیگر اهمیت فراوانی دارد و بسته به گیاهی که می خواهیم روی دیوار استفاده کنیم باید به نحوه قرار گرفتن آن ها توجه کرد.

اگر گیاهان مورد استفاده وزن شان سنگین باشد معمولا فاصله توپی ها از یکدیگر 50 سانتی متر است اما برای گیاهان معمولی و سبک فاصله 15 تا 30 سانتی متری کافی می باشد. کابل ها را می توان افقی، عمودی و یا به شکل ضربدر به دیوار متصل کرد و محدودیتی در این باره وجود ندارد.

گیاهان مناسب برای دیوار سبز کابلی:

برای استفاده از گیاهان محدودیتی وجود ندارد اما بهتر است از گیاهانی استفاده گردد که به آب کمتری احتیاج دارند و هم چنین نباید از رشد گیاهان هم غافل باشید. پس حتما با توجه به ارتفاع دیوار و رشد گیاهان توجه گردد. ریشه گیاهان مورد استفاده هم اهمیت فراوانی دارد. برای این منظور بهتر است گیاهانی را انتخاب کنید که ریشه های کوچکی دارند.

کاربرد دیوار سبز کابلی:

دیوار سبز کابلی هم در داخل خانه و هم در بیرون و فضای شهری کاربرد دارد. مثلا در نمای ساختمان ها می توان از این ایده زیبا استفاده کرد که به زیبا شدن شهر هم یاری می نماید و چشم انداز فوق العاده ای را می سازد. در داخل خانه هم می توانید دیواری را به این ایده اختصاص دهید و یا مثلا برای جدا کردن قسمتی از قسمت دیگر در خانه به جای پارتیشن بندی های چوبی از دیوار های سبز بهره ببرید تا زیبایی را چندین برابر کند.

سیستم آبیاری دیوار سبز کابلی:

سیستم مناسب آبیاری را با توجه به نوع گیاهان و بودجه شما طراحی گردد. دیوار سبز کابلی منزلتان را با دست، آبیاری قطره ای و سیستم های هوشمند آبیاری کنید. باتوجه به اینکه دیوار سبز به اسم فن آوری زیست محیطی مطرح می باشد، بهتر است امکـان ذخیـره سازی آب باران، استفاده مجدد از آب بازیافتی و استفاده از آب غیر شـرب در سیسـتم آبیـاری در نظر گرفته گردد.

طراحی سیستم آبیاری در دیوارهای سبز کابلی باید به گونه ای باشد که آسیبی به نمـا و سـازه بنـا وارد نیـاورد. لوله های افقی و عمودی آبیاری علاوه بـر دسترسـی آسـان از بیـرون دیده نشوند تا زیبایی کار حفظ گردد.



به "دیوار سبز کابلی چیست؟" امتیاز دهید

2 کاربر به "دیوار سبز کابلی چیست؟" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دیوار سبز کابلی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید

به دنبال تیم حرفه ای معماری سازه هستید؟

ما با مشاوره مستمر و پیگیر به شما کمک خواهیم کرد پروژه های گوناگون ساختمانی را فراتر از تصورتان پیش ببرید.

021-26208252