راهنمای نقاشی دیوار در فرایند بازسازی

نقاشی دیوار و رنگ آمیزی یکی از فرایندهایی است که در بازسازی نقش مهمی دارد، اما باید نکاتی را در این فرایند بدانید.

راهنمای نقاشی دیوار در فرایند بازسازی

به گزارش گروه ساختمانی آبان، یکی از مهم ترین اجزای هر خانه، دیوار های داخلی و خارجی آن می باشند. افراد می توانند با استفاده از دیوار ها، خلاقیت و سلیقه خود را به نمایش بگذارند. به طور مثال می توان روی آن را نقاشی کرد. نقاشی دیوار از زمان های دور تا به امروز ادامه داشته است. زیرا می تواند به طور کلی نمای خانه را تغییر دهد و آن را نو کند. در زمان های گذشته افراد خود و از طریق قلم مو این کار را انجام می دادند، اما کم کم این هنر به سمت طراحان دکوراسیون کشیده شد و شکلی مدرن تر و شیک تر به خود گرفت. طراحان برای نقاشی دیوار، روانشناسی رنگ، سبک دکوراسیون، تاثیر رنگ و … را در نظر می گیرند.

رنگ مناسب برای نقاشی دیوار

زمانی که افراد تصمیم می گیرند که نقاشی دیوار را انجام دهند، باید رنگ مناسب انتخاب نمایند. زیرا این انتخاب مهم ترین قسمت آن می باشد. برای انتخاب رنگ باید نکات مختلفی را در نظر بگیرید. مهم ترین این نکات شامل موارد زیر می باشد.

  • اگر دوست دارید تمام دیوار های منزل خود را رنگ کنید بهتر است یک رنگ را انتخاب کنید و آن را در حجم های مختلف بهره ببرید. در واقع آن یک رنگ را به صورت کمرنگ و پررنگ بهره ببرید.
  • برای انتخاب رنگ مناسب برای دیوار اتاق ها و سالن پذیرایی باید به وسایل خانه دقت کنید و رنگی را انتخاب کنید که با آن ها هماهنگی داشته باشد. البته می توانید شما از یک ترکیب رنگ بهره ببرید که باهم ست باشند.
  • اگر اتاق ها و سالن پذیرایی تان کوچک است بهتر است برای نقاشی دیوار از رنگ های روشن بهره ببرید تا فضا بزرگ تر و روشن تر به نظر آید.
  • بعضی از افراد دوست دارند برای هر کدام از اتاق ها و سالن پذیرایی رنگ متفاوتی را استفاده نمایند. اگر سلیقه شما این چنین است مابین اتاق ها و راهرو ها را خاکستری رنگ کنید تا بتوانید تناسبی بین آن ها ایجاد کنید.
  • بعضی از منازل دیوار های بلندی دارند و افراد دوست دارند که کوتاه تر نشان داده گردد. به این منظور این افراد باید نقاشی دیوار را تا 30 سانتی متر مانده به سقف تمام نمایند و ادامه ندهند. سقف ها را نیز می توانند تیره نمایند. این کار دیوار ها را کوتاه تر نشان می دهد.
  • بعضی از خانه ها دیوار های کوتاهی دارند، افراد می توانند برای بلند تر نشان دادن دیوار ها نقاشی دیوار را تا سقف ادامه دهند و از رنگ های روشن استفاده نمایند.
  • برای نقاشی دیوار رنگ های خنثی وجود دارند که می توان از طریق آن ها عیوب و مسائل خانه را برطرف کرد.

ایده های نوین برای رنگ کردن دیوار

بسیاری از افراد زمانی که نام از نقاشی دیوار به میان می آید رنگی یک دست و بدون هیچ خلاقیتی را در نظر می گیرند و به همین سبب ممکن است علاقه ای به آن نشان دهند. اما می توان با کمی خلاقیت رنگ دیوار را به صورت چشمگیری خاص و زیبا کرد. مهم ترین ایده های نوین برای نقاشی روی دیوار به صورت زیر می باشد.

  • یکی از ایده های نقاشی دیوار، مدل گوله پارچه است. در این روش باید یک گوله پارچه را به رنگ آغشته کنید و به صورت ضربه ای به دیوار بزنید. این روش رنگ آمیزی کاملا خاص و شیک است که به آن رگ رولینگ نیز می گویند.
  • رگه دادن به رنگ یکی دیگر از ایده های نقاشی دیوار می باشد. در این روش می توان با استفاده از جارو و یا هر چیزی به صورت افقی و عمودی رنگ را همراه با رگه هایی روی دیوار نقاشی کرد. این نمونه از نقاشی شبیه به پارچه های کبریتی و کتان می باشد. به این ایده، استری نیز می گویند.
  • برای نقاشی دیوار می توان از ابر و یا اسفنج یاری گرفت. برای اجرای این ایده تنها کافی است یک تکه ابر را به رنگ بزنید و پش از آن به صورت ضربه ای به دیوار بزنید.
  • یکی دیگر از ایده های نقاشی دیوار انجام آن به صورت خالخالی می باشد. این ایده بیشتر برای اتاق خواب ها مناسب است و زیبایی زیادی دارد و بعلاوه به سرعت انجام می گردد.
  • ایده شطرنجی رنگ کردن دیوار یکی از زیباترین وخاص ترین ایده ها می باشد. برای اجرای این ایده می توان از دو رنگ مختلف و ترجیحا سفید و مشکی استفاده کرد تا زیبایی خود را بیشتر به نمایش بگذارد.
  • ایده دیگری نیز برای نقاشی دیوار وجود دارد که بسیار خاص است. این ایده به نام رنگ رفته معروفیت دارد. این ایده می تواند فضا را قدیمی و خاص نشان دهد. برای اجرای آن باید ابتدا دیوار را رنگ مات بزنید و در خاتمه با یک قلم موی بزرگ رنگ براقی را روی رنگ مات قبلی بزنید.

مراحل نقاشی دیوار

برای نقاشی دیوار که بتواند ماندگاری بالایی داشته باشد باید ابتدا عمل زیرکاری انجام گردد. زیر کاری به معنای آماده سازی و تمیز کردن دیوار برای رنگ می باشد. آماده سازی نیز به معنی زدودن چربی ها، هموار کردن دیوار، برطرف برجستگی ها و فرو رفتگی های دیوار، جدا کردن وسایلی که روی دیوار چسبیده و … می باشد. با آماده سازی دیوار و زیرکاری، دیوار آماده نقاشی می باشد. ابتدا نقاش دیوار را با یک رنگ رقیق رنگ می نماید تا آمادگی لازم را برای نقاشی اصلی داشته باشد. بعد از رنگ کردن تمام دیوار و خشک شدن آن، نقاشی به مرحله دوم خود و رنگ اصلی می رسد. در مرحله دوم نقاشی، رنگ باید غلیظ باشد و بتواند یک دست روی دیوار خود را نشان دهد. مرحله دوم که مرحله نهایی نقاشی است باید با دقت انجام گردد و تمام نقاط دیوار را پوشش دهد. بعد از خاتمه کار باید بسیار مراقب باشید تا دیوار به خوبی خشک گردد تا آسیبی به آن وارد نگردد. در حد امکان دیوار را کمتر بشویید تا کیفیت کار پایین نیاید.

انتخاب نقاش ماهر

با توجه به اهمیتی که نقاشی ساختمان دارد، حتما باید در انتخاب نقاش و تیم وی توجه و تحقیقات کافی داشت، چرا که هرگونه ضعف در عملکرد نقاش باعث می گردد که نتیجه نهایی دارای خطا و ایراداتی بوده و برطرف آن دردسرهای زیادی ایجاد کند، مثل استفاده از رنگ نامناسب و بی کیفیت، بی سلیقگی در انجام نقاشی، ترکیب رنگ های نامتناسب.



به "راهنمای نقاشی دیوار در فرایند بازسازی" امتیاز دهید

4 کاربر به "راهنمای نقاشی دیوار در فرایند بازسازی" امتیاز داده اند | 1.8 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای نقاشی دیوار در فرایند بازسازی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید

به دنبال تیم حرفه ای معماری سازه هستید؟

ما با مشاوره مستمر و پیگیر به شما کمک خواهیم کرد پروژه های گوناگون ساختمانی را فراتر از تصورتان پیش ببرید.

021-26208252