آشنایی با پتینه کاری روی دیوار

پتینه کاری از آن جمله هنرهایی هست که این روزها برای تزئین دیوارها از آن استفاده میشود و بسیار جذاب است.

آشنایی با پتینه کاری روی دیوار

به گزارش گروه ساختمانی آبان، پتینه کاری درواقع هنری است که در زمینه های زیادی از جمله دکوراسیون داخلی خانه کاربرد دارد. پتینه معمولا برای برجسته کردن یک یا بخشی از یک دیوار استفاده می گردد. ما در این مطلب آموزش پتینه روی دیوار را به طور مختصر برایتان توضیح خواهیم داد.

آموزش پتینه روی دیوار

1- پتینه روی دیوار با استفاده از اسفنج

آیا به خطر دارید که در دوران مدرسه با استفاده از مسواک یا اسفنج چه طرح های جالبی بر روی کاغذ اجرا می کردیم؟ خب در اینجا هم قرار است همان کار را انجام دهیم. پتینه روی دیوار با استفاده از اسفنج دقیقا به همان سادگی پاشیدن رنگ روی کاغذ است. پس از اینکه رنگ دیوار خشک شد، یک تکه اسفنج را به رنگ آغشته کنید و با ضربه به نقاط مختلف دیوار بزنید.

پتینه روی دیوار

2- آموزش پتینه روی دیوار با استفاده از پارچه

پتینه با پارچه هم شبیه به روش قبلی است با این تفاوت که بافت ایجاد شده روی دیوار کمی متفاوت خواهد بود. انتخاب اینکه از کدام روش بهره ببرید تنها بستگی به سلیقه شما دارد.

می توانید تکه های مختلف پارچه را مچاله کنید و پس از اینکه به رنگ آغشته شان کردید به دیوار بزنید؛ شبیه به یک مهر. یا می توانید پارچه ها را لوله کنید (شبیه وقتی که می خواهید آب یک پارچه را بگیرید) و بعد این لوله ها را شبیه به وردنه روی دیوار بکشید تا بافت های جالبی ایجاد گردد.

برای ایجاد بافت می توانید از ترکیبات پودر مل، روغن الیف، آب و رنگ روغن بهره ببرید. با این ترکیبات می توانید یک خمیرمانند درست کنید و با آن بافت دلخواهتان را بر روی دیوار ایجاد نمایید.

پتینه روی دیوار

3- پتینه روی دیوار با استفاده از رنگ برداری

در این روش نیز به پارچه احتیاج خواهید داشت. پس آنکه دیوار را رنگ زدید، منتظر بمانید تا رنگ خوب خشک گردد. سپس یک رنگ رقیق را دومرتبه به دیوار بزنید و از یک تکه پارچه برای برداشتن رنگ و ایجاد لکه روی دیوار بهره ببرید.

4- پتینه روی دیوار با استفاده از شابلون و خمیر

ابتدا یک شابلون تهیه کنید. این شابلون می تواند آماده باشد یا می توانید آن را روی یک مقوا یا فوم محکم طراحی کنید. سپس با استفاده از خمیر بسکت درون شابلون را روی دیوار پر کنید و اجازه دهید خشک گردد. حال می توانید با استفاده از سمباده یا یک قلم موی زبر این خمیر را شکل دهید و نرم کنید. بعد از اینکه شکل خمیر روی دیوار به صورت دلخواهتان درآمد با یک رنگ متفاوت مثل طلایی روی خمیر ها را رنگ کنید.

نکته آخر

در صورتی که تصمیم به پتینه کاری روی دیوار گرفتید، حتما به رنگ های انتخابی دقت کنید. همه چیز باید متحد و هماهنگ باشد. همچنین در همه این روش ها سرعت عمل بسیا مهم است چرا که برای لکه گذاری تنها تا خشک کند رنگ ها یا خمیر ها فرصت دارید. به همین دلیل بهتر است دیوار را به چند بخش تقسیم کنید و تکه تکه این کار را به اتمام برسانید.

در صورتی که تمایل دارید پتینه کاری را به متخصصین بسپارید میتوانید با مشاورین گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید.



به "آشنایی با پتینه کاری روی دیوار" امتیاز دهید

2 کاربر به "آشنایی با پتینه کاری روی دیوار" امتیاز داده اند | 3.5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با پتینه کاری روی دیوار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید

به دنبال تیم حرفه ای معماری سازه هستید؟

ما با مشاوره مستمر و پیگیر به شما کمک خواهیم کرد پروژه های گوناگون ساختمانی را فراتر از تصورتان پیش ببرید.

021-26208252